Vi anbefaler at vaske vores sengetøj og musselinklude ved maksimalt 40°, skåneprogram. Vi anbefaler det skånsomme program, da det høje omdrejningstal med tiden kan ødelægge sømningerne og gradvist strække den tynde tråd, og med tiden ødelægge det delikate udseende af finishen.
Ingen blegemiddel - medmindre det er absolut nødvendigt, da blegemidlet vil ødelægge sømningerne. Du kan overveje pletfjernelse på stedet, men undlad at bruge blegemiddel som det primære opløsningsmiddel.
Vi anbefaler at bruge MINIOS x KERZON 
Og til pletfjernelse SONETT BLEACH COMPLEX
Til tørring anbefaler vi, at du hænger det til tørre for det meste, men kan afslutte med 5 minutters tørring ved lav varme i tørretumbleren. Det vil blot give stoffet lidt blødhed. Vi anbefaler kraftigt, at du slet ikke bruger blødgøringsmidler..

LÆS NEDENFOR FOR ENERGIBESPARING VED VASK:

For de fleste af os betyder vaskedag, at vi vasker størstedelen af vores tøj ved 40°C. Men der vil være tilfælde, hvor vi har brug for at vaske ved højere eller lavere temperaturer for bedst at rense vores tøj, samtidig med at vi beskytter stofferne. Vores guide til vaskemaskinens temperatur vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken temperatur du skal vaske dit tøj ved, uanset om du vasker jeans, hvide, farvede eller babytøj.

Can I wash clothes at 30°C?

Svaret er ja, det kan du, afhængigt af pletten.
Fordele ved vask ved 30°C Vask kl 30°C bruger 38 % mindre energi Sammenlignet med vask ved 40°C, kan vask ved 30°C ikke kun resultere i betydelige besparelser på din regning, men også bidrage til at beskytte planeten.
Som du måske kan forestille dig, er det den anbefalede indstilling for mange delikate beklædningsgenstande, såsom uld og silke – tjek dog altid mærkaten.
Lavere temperaturer er også gode til at bevare farverigt farvede stoffer, selvom en god kvalitet af vaskemiddel også kan hjælpe med dette.

Lær mere om fordelene ved at vaske ved lavere temperaturer.

Forskellen mellem at vaske ved 40°C og 30°C Mens lavere temperaturer vil være fine til daglig rengøring og spare energi, vil en vask ved 40°C være bedre til sværere pletter. Da de fleste af de Which?-medlemmer, vi spurgte, ofte bruger 40°C temperaturindstillingen, baserer vi vores test på 40°C bomulds- og syntetiske vaskeprogrammer. Det er den temperatur, de fleste tøjtyper - hvad enten de er lavet af bomuld, linned, viskose, akryl eller mere - anbefales at blive vasket ved.

De fleste pletter vil blive fjernet ved 40°C, og en forhøjelse af temperaturen vil forbruge mere energi. Omkostningerne ved vask ved 60°C 60°C programmet giver generelt en lidt bedre rengøring end 40°C programmet, især når det kommer til fedtede pletter, og er ideelt til sengetøj og håndklæder. Men det vil koste dig – driftsomkostningerne stiger med mere end halvdelen, hvis du vasker ved 60°C i forhold til 40°C. Du vasker måske ved 60°C, fordi du har hørt, det dræber bakterier, men temperaturen alene gør det ikke.

Nogle bakteriesporer og vira er resistente over for vask ved 60°C. Du skal kombinere din vask ved 60°C med et godt vaskemiddel for effektivt at bekæmpe bakterierne. Derfor kan det være bedre blot at vælge et godt vaskemiddel, behandle pletter og vaske ved 40°C for at opnå en god rengøring, der ikke koster meget i drift.

LIMONADE

Normalpris 200,00 DKK
Udsalgspris 200,00 DKK Normalpris
Normalpris 100,00 DKK
Udsalgspris 100,00 DKK Normalpris
Normalpris 120,00 DKK
Udsalgspris 120,00 DKK Normalpris
Normalpris 120,00 DKK
Udsalgspris 120,00 DKK Normalpris 0,00 DKK