Podcast interview med Bea Fagerholt, To The Moon, Honey.

Interview with our founder, My Seline von Appen Keller ( in danish )

April 21, 2022, To The Moon, Honey Podcast

My Seline von Appen Keller vokser op på Christiania med sin mor og sin søster. Det er en hård opvækst, hvor My i en meget ung alder lærer at klare sig selv. Hun er dygtig i skolen, hun ser godt ud og har et stærkt drive om et andet liv – men hun kæmper med at finde fodfæste i tilværelsen, indtil hun møder sin mand, der kommer fra Rungsted og giver hende troen på egne evner. Det er en rørerende og stærk fortælling om at finde sin vej i livet, om at forlige sig med sin fortid og ikke længere føle sig som et fattigt barn fra Christiania og om at finde hjem i moderskabet for sine fire børn og i skabelsen af børnetøjbrandet CO Label.

Du kan lytte til hele episoden her 

MILK MAGAZINE-interview af Helene LaHalle, fotos af Line Thit Klein.

Interview til MILK MAGAZINE, 2020

Reserveret og diskret af natur, My (udtales "Miju") indrømmer straks, at hun tog det på sig at modtage os. En franchise, der ekkoer den oprigtighed, hvormed hun designer CO Label, en unisex garderobe for børn fra 3 måneder til 12 år. Vi tager derfor som et tillidstegn den mulighed, hun giver os for at få et glimt af hendes interiør, et sted hvor familie- og arbejdsliv mødes, de to værende intimt forbundet. Dette møde giver os også mulighed for at opfatte lidt af My selv, CO Label er definitivt infunderet med hendes personlige rejse. Født ind i et hippiesamfund, voksede hun op sammen med sin mor i Christiania indtil hun var 11, før hun kom tættere på sin far og startede på kostskole som 12-årig, en alder, hvor behovet for privatliv - næppe foreneligt med livet i fællesskab - mærkes. Resultatet: en barndom vugget af et yderst frit og kreativt miljø på den ene side, blandet med en mere stringent ungdom på den anden. En dualitet, som hun har gjort til en rigdom, idet hun har været i stand til at drage fordel af hver af disse perioder.

Langt fra at være en holdning født med Co Label i 2017, er Mys miljøbevidsthed faktisk en indbygget værdi i sit DNA, frugten af en barndom mættet med afvisningen af overdrevent forbrug.

Det er derfor naturligt for hende at tage hånd om sine ting og få dem til at holde så længe som muligt, ligesom hun har arvet et ønske om at opretholde ægte menneskelige relationer, hvor alle betragtes efter deres rette værdi. Fra sin ungdom har hun bevaret en udtalt smag for en vis klassicisme med en "less is more"-ånd, som hun selv indrømmer, måske er født ud af et behov for et visuelt roligt tilbagevenden efter en ungdom fyldt med farver i Flower Power-stil.

Læs hele interviewet here

udforske nu

CO LABEL

Normalpris 499,00 DKK
Udsalgspris 499,00 DKK Normalpris 0,00 DKK
Normalpris 1.199,00 DKK
Udsalgspris 1.199,00 DKK Normalpris
Normalpris 699,00 DKK
Udsalgspris 699,00 DKK Normalpris
Normalpris 189,00 DKK
Udsalgspris 189,00 DKK Normalpris 0,00 DKK
Normalpris 259,00 DKK
Udsalgspris 259,00 DKK Normalpris
Normalpris 120,00 DKK
Udsalgspris 120,00 DKK Normalpris 0,00 DKK
Normalpris 200,00 DKK
Udsalgspris 200,00 DKK Normalpris
Normalpris 499,00 DKK
Udsalgspris 499,00 DKK Normalpris