CPH DK

I hjertet I hjertet af det historiske København, gemt mellem det berømte Nyhavn og Amalienborg Slot, finder du den stemningsfulde lille gade Store Strandstræde og CO Label brandbutikken, en af de sidste børnebutikker i København.

Atmosfæren er glad og let. Ved oprettelsen af butikken var det vigtigt at skabe en varm og indbydende atmosfære - og mest af alt at byde familier velkommen til at besøge, shoppe og få rådgivning. Børn er altid lige så velkomne som deres forældre. Farveblyanter og legetøj er tilgængelige til enhver tid. Og alt i butikken kan røres ved, flyttes og leges med.

En stor flydende Gervasoni-stol byder dig velkommen til at amme eller blot hvile, og et pusleområde er klar og tilgængeligt for babyer. Bleer, vådservietter og cremer er tilgængelige til skiftning om nødvendigt - gratis. Butikken er ubesværet og smuk, fremhæver vores kvalitetstøj og et nøje udvalgt håndfuld eksklusive mærker for at opfylde dine behov. Du vil finde vores håndplukkede og kuraterede udvalg af babygaver, tøj, børneværelsesdekoration, sengetøj og plejeprodukter til dig og dine små. Vi kan ikke vente med at vise dig vores nabolag.

Vores dejlige kvarter

Beliggende på den karakteristiske gade Store Strandstræde, har CO Label butikken naboer i form af en dejlig udvælgelse af små butikker, gallerier, danske modebrands og spisesteder. Området er perfekt fredeligt for besøgende familier. Tag dine børn med til bagerierne eller den lille legeplads ved Sankt Annæ Plads. Og hvis du har travlt - kan du altid stikke ind i Joe & The Juice til en hurtig frokost to-go ved legepladsen. Selvom trafikken er lav på vores gade, kan du mærke en behagelig summende atmosfære i kvarteret. Det er meget børnevenligt og har masser at tilbyde for familier på besøg.

Det er altid sjovt at tage dine børn med til Amalienborg Slot for at se vagtskiftet, der finder sted. Ceremonien finder sted dagligt kl. 12:00. Og selvom du går glip af vagtskiftet - at se på den store, storslåede gård og de stoiske soldater med deres store bjørneskinds hatte vil glæde et barn enhver dag.

Når Dronningen er til stede, ledsages vagten af Det Kongelige Livgardes musikband og vil fylde Københavns hjerte med musik.

I området finder du nogle af Københavns højdepunkter som Nyhavn - det historiske lokale havn er øjeblikkeligt genkendeligt på grund af sine veterantræsskibe og farverige byhuse. Mærk den livlige energi fra lokale og turister, der samles for at fejre varmere vejr om sommeren. Dette område vil forundre din lille. Fra Nyhavn kan du tage en bådtur, en af de bedste måder at se København med børn er fra vandet.

På den anden side af Nyhavn vil du opdage en af Københavns majestætiske juveler., The Royal Danish Theater. Forskellige skuespil og musicals for børn vil blive opført igennem året og vil give en vidunderlig oplevelse for hele familien. Teatret er i sig selv et spektakulært syn.

Nabo til teatret, kun få hundrede meter fra vores butik, finder du det smukke kunstmuseum Kunsthal Charlottenborg. Museet er et af de største og smukkeste udstillingsrum for samtidskunst i Nordeuropa. To gange om året vises kommende og fremvoksende kunstnere i de dedikerede forårs- og efterårsudgaver.

Eateries

Apollo Bar & Kantine er Kunsthal Charlottenborgs bar og spisested. Her kan du nyde et lækkert måltid eller bare en kop kaffe. Sørg for at nyde den historiske gårdhave, mens du opsuger noget så nødvendigt sollys.

Have din kaffe, morgenmad, frokost eller middag på Union Kitchen -en afslappet kvartersspiserestaurant med en international atmosfære. På solrige dage kan du nyde dine måltider eller din kaffe på gaden eller hygge dig indendørs på koldere dage. Børn er meget velkomne, og du kan nemt passe barnevognen ved de udendørs borde. Prøv deres Trøffelpommes frites med næsten hvad som helst!

Du vil finde to bagerier i vores gade: Emmery’s er til mange bagværk, brød, kager, lettere måltider og kaffe, og bageriet Umiddelbar lige over gaden med et udvalg af wienerbrød og brød, de har ikke mindre end 36 forskellige smagsvarianter af boller! - bare det at vælge en vil være dit barns største problem her.

Vores naboer: Butikker af høj kvalitet

Tag dig god tid til at gå rundt i Store Strandstræde og dens butikker af høj kvalitet. Du vil finde danske designmærker blandet med internationalt anerkendte kultmærker, som helt sikkert er et besøg værd. Lige ved siden af CO Label på nr 7, finder du den unge og hippe Meotine, som klæder den moderne unge skare på med jakker og frakker i moderne design. Og på den anden side på nr 3, har Yvonne Koné sin Flagship Store med sine ikoniske lædervarer.

Beliggende på nr 8, tilbyder kultmærket Aesop sine kvalitetsprodukter til hud, krop og hår, fremstillet af omhyggeligt udvalgte plantebaserede ingredienser. Med sin dejlige atmosfære bidrager butikken til nabolagets charme, hvor du kan finde venlig og kompetent service.

Gå ikke glip af den danske designer Mark Kenly Domino Tan, som holder til på nr. 9. MKDT skaber livlige tøj med lang levetid, som folk vil have, bære og skatte i mange år. Lige ved siden af finder du Bruno & Joel's håndsyet luksussko, der er blandet med håndplukkede high-end beklædningsgenstande fra deres eget unikke tøjmærke.

På nr. 12 finder du den ubesværede og ærlige æstetik af det danske bæredygtige modebrand AIAYU. Butikken rummer ready-to-wear, hjemme- og loungewear i højkvalitetsdesigns. AIAYU er en førende stjerne, når det kommer til bæredygtig mode og en førende CSR-model, der skaber velstand og sundhed for alle. Deres butik tilbyder fremragende service og unikke stykker.

Et par døre ned.

Sæt stor tekst sammen med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, samling eller blogindlæg. Tilføj detaljer om tilgængelighed, stil. Du kan udforske Le Labos fine dufte i personlige parfumer, lys, shampoo, lotion og mere. Få dit navn på din flaske frisk parfume.,(TIP: hver august kan du købe de eftertragtede CITY-EXCLUSIVES lige her! / MUSC 25 Los Angeles er en sikker favorit for os hver gang.)

Skall Studio har åbnet deres nye flagskibsbutik i nr. 21. Skall Studio tilbyder smukke beklædningsgenstande og er blevet synonymt med bevidst mode. Besøg dem for deres drømmeagtige kjoler med deres signatur broderi anglaise kraver. Skall Studio, som drives af Skall-søstrene, er på kort tid blevet et ægte musthave ikke kun for danske kvinder - men for et verdensomspændende socialt følgeskab. I deres nye butik kan du komme og se deres fulde sortiment og også gå i matchende tøj med din mini i deres nye MUSLING børnekollektion. 

På hjørnet af nr. 21 finder du den danske vævestudie Geismar, der går mere end 150 år tilbage. Sortimentet inkluderer nu frisk sengelinned, dunpuder, puder, natkjoler til mænd og kvinder og børn og meget mere. Alt i høj kvalitet.

Selvom stille Store Strandstræde aldrig er kedelig. De lokale går på gaden, og du vil møde venlige, lattermilde og en meget lokal atmosfære i hele gaden. Om sommeren samles lokale på bænkene efter arbejde for at tale, grine og måske få et glas vin ved Nebbiolo .

Vores gade er et smukt lille hjørne af det centrale, historiske København, og med dens mange skjulte hemmeligheder tilbyder den en eventyrlig gåtur for hele familien. Selv hvis det bare er for at beundre udsigten over den smukke københavnske arkitektur eller opleve den summende atmosfære, mens du nyder din kaffe to-go og går en tur med din lille - vi byder dig velkommen til at nyde vores lille hjørne af denne fantastiske by, eller endda give en anmeldelse.