Et par ord om, hvad mit CO Label står for... Men først: Hej og velkommen.

CO Label opstod som svar på et grundlæggende spørgsmål: Hvorfor producerer vi overhovedet mode til børn? I virkeligheden er børn glade i enkle og behagelige tøj med plads til at bevæge sig og vokse.

Det samme gælder for forældre, der søger kvalitet og stil, der vil vare i årevis - at det kan modstå endeløse ture på legepladsen uden at blive ødelagt eller ældet. Det tror vi på. Derfor blev CO Label født.

Børnetøj, du vil vende tilbage til. Gang på gang. Som mor til fire børn var det både et spørgsmål om princip og et etiske overvejelser, der fik mig til at søge efter en mere bæredygtig løsning inden for børnetøj. Efter flere år, en voksende familie og at have set mærker komme og gå, blev jeg langsomt ked af at se børn i hurtig mode 'fads', der markedsfører til unge børn.

Men jeg vidste også, at alt ikke nødvendigvis er godt med et 'økologisk' mærke. Hvis vi fortsætter med at forbruge i et hurtigt tempo, betyder det ikke noget med det økologiske fodaftryk. Vi skal købe mindre og købe smartere og øge holdbarheden. Det er det, bæredygtighed virkelig handler om.

Med en lang historie i beklædningsindustrien kom den ultimative beslutning om at skabe et tidløst, kvalitetsbaseret børnetøjsmærke naturligt. Her hos CO Label fokuserer vi på premium, bæredygtigt børnetøj, produceret med respekt for både planeten og menneskerne, og i stoffer og stilarter, som du vil kunne give videre fra generation til generation.

LIMONADE

Normalpris 200,00 DKK
Udsalgspris 200,00 DKK Normalpris
Normalpris 100,00 DKK
Udsalgspris 100,00 DKK Normalpris
Normalpris 120,00 DKK
Udsalgspris 120,00 DKK Normalpris
Normalpris 120,00 DKK
Udsalgspris 120,00 DKK Normalpris 0,00 DKK