Returnering af dit køb:

Hvis du ønsker at returnere dit køb, bedes du følge disse trin:

Bemærk, at manglende overholdelse af disse trin kan resultere i afvisning af din returnering.

 1. Send en e-mail til:
  return@colabel.dk
 2. Tydeligt skriv dit ordrenummer og varer, du ønsker at returnere.
 3. Brug kun returmærkatet Vi sender via e-mail når du godkender din retur
 4. Pak produkterne forsvarligt ind i en ren emballage, Du kan bruge den indpakning og returneringsvenlige emballage, du modtog dine produkter i.
 5. Sørg for, at returmærkatet dækker de gamle/andre mærker. (Stryg eventuelle andre mærker ud for at sikre, at de ikke kan forveksles med det nye mærkat.)
 6. Overlever pakken til fragtfirmaet afhængigt af den måde, du modtog dine produkter på.
 7. Vær opmærksom på, at andre returneringsmetoder ikke accepteres.
 8. Du kan spore din returnering via linket, der sendes til dig efter at have afleveret returpakken.

For at ombytte et køb er proceduren den samme - du returnerer og laver en ny ordre.

Refusion og Annullering:

 • Der gives fuld returret i 14 dage på varer købt i vores webshop.
 • Perioden tælles fra den dag, du modtager ordren.
 • Returneringsomkostningerne skal bæres af dig selv. Fragtomkostninger fratrækkes din refusion.Hvis dine fragtomkostninger er blevet reduceret på grund af minimumskøb, vil vi opkræve fulde fragtomkostninger ved returnering. Gratis fragt vil også blive annulleret ved returnering.
 • Annullering skal meddeles os senest 14 dage efter købet, og fra annulleringen skal du returnere inden for 14 dage efter returnering af forsendelsen.
 • Underretningen skal gives pr. e-mail på return@colabel.dk. I beskeden skal du klart lade os vide, at du ønsker at udøve din fortrydelsesret. Du kan også vælge at bruge vores standard annulleringsformular og sende den retur. Du kan finde den her.

OMBYTNING BEHANDLES SOM EN RETURNERING - du skal returnere din vare i overensstemmelse hermed og placere en ny ordre.

Tilstanden af produktet, når du returnerer det
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi på grund af håndtering ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og måde. Med andre ord - du kan prøve produktet på samme måde, som hvis du prøvede det i en fysisk butik.

Hvis produktet testes ud over det, der er beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt. Dette betyder, at i tilfælde af tilbagetrækning af købet, vil kun en del eller intet af købsbeløbet blive returneret, afhængigt af handlens kommercielle værdi.

For at modtage det fulde købsbeløb skal du gøre det samme som i en fysisk butik. Du skal teste produktet, men ikke tage det i brug. Refusionen vil finde sted, når varerne er blevet inspiceret og fundet ubrugte. Din refusion vil blive udstedt inden for 14 dage fra modtagelse.

Din refusion vil blive udstedt i overensstemmelse med den oprindelige betalingsmetode.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser forårsaget af din kortudsteder - kontakt venligst din bank for yderligere oplysninger om dette emne.

Det er kundens ansvar kundens ansvar at sikre, at e-mailen sendes til den korrekte e-mail-adresse, og at returen kun er gyldig, når den besvares af CO LABEL. Det er kundens ansvar at sikre, at returen leveres ved hjælp af den korrekte returlabel og overgives til den korrekte kurér - eventuelle pakker sendt til en afhentningssted eller ved hjælp af en anden returmetode er ikke anses ikke for returneret.

Ikke afhentede pakker, Pakker, der ikke bliver afhentet af kunden af ​​enhver årsag, vil automatisk blive refunderet, når de returneres til lageret. Fragtomkostninger vil blive trukket fra kundens refunderbare beløb uden yderligere varsel.

UDSALG OG NEDSATTE PRODUKTER, Varer købt på udsalg er endelige. Vi accepterer ikke returneringer eller bytte af ordrer købt på udsalg.

Dansk lov gælder for alle køb foretaget online for ordrer inden for Danmark.

LIMONADE

Normalpris 100,00 DKK
Udsalgspris 100,00 DKK Normalpris
Normalpris 200,00 DKK
Udsalgspris 200,00 DKK Normalpris
Normalpris 120,00 DKK
Udsalgspris 120,00 DKK Normalpris
Normalpris 120,00 DKK
Udsalgspris 120,00 DKK Normalpris 0,00 DKK